Solkysten Yoga er stengt og flytter 💜

Takk hver eneste en som har vært innom Solkysten Yoga i Johan Stangs Plass 🙏🏼
Regjeringen har innført nedstenging i Viken i natt 16. mars 2021, og det fører til at Solkysten Yoga må stenge. Det har vært tøffe tider for studioet fra 12. Mars 2020 på grunn av korona. Det har vært flere nedstenginger av studioet og mindre antall mennesker som kunne praktisere yoga for det har krevd 1 meter avstand til 2 meter avstand. Dette gjør at det er vanskelig økonomisk å fortsette i Johan Stangs Plass. Det er trist at studioet må legges ned etter at jeg har holdt på med 5 år med undervisning i yoga og mindfulness. ☺️

Jeg skjønte allerede på sen høsten at dette ikke ville gå på grunn av alt som har skjedd, og har vært veldig lei meg.Under denne perioden på 5 år så har det vært undervisning av Hatha yoga og Vinyasa flow. Det har vært gruppe med bare menn, for helt rolig yoga, og rene vanlige Hatha klasser. Det har også vært barneyoga med Swing husker og Hatha yoga. Vinyasa flow og Hatha flow for de som liker mer dynamisk yoga, og workshop i chakra systemet. Høsten 2020 så startet jeg med kvinnesirkel med innhold fra yoga, mindfulness og øvelser. I tillegg så har Marit Bokerød Hansen hatt sine egne pilates klasser og jeg har hatt Rødekors for etter soning sine yoga klasser. Det har vært 5 flotte og lærerike år, og jeg har fått møte mange fantastiske mennesker som har funnet yoga. En epoke er over og går over til noe nytt ❤️

Min lidenskap er yoga, meditasjon og alt det som er rundt det, og jeg elsker å undervise ❤️
Så jeg flytter nå studioet hjem til Sponvika. Denne førsten tiden går til med å rydde ut, ta med gulvet og vaske ned i Johan Stangs Plass og så få alt på plass i Sponvika. 🧘🏼‍♂️❤️


Det blir Hatha, mindfulness og Kvinnesirkler ❤️

Namaste 🙏🏼

Fra Alice i Solkysten Yoga 💜

Det här inlägget postades i nyheter. Bokmärk permalänken.