Om Mindfulness

Mindfulness er et kurs for deg som ønsker å kjenne på mindre stress og få mer ro i hele kroppen. Du senker stress i kroppen, tankene og følelsene, og gi deg økt kvalitet og balanse i hverdagen. Dette passer for alle.

Stress er en naturlig del av livet, og det tar form på ulike steder. Det kan oppleves i arbeidslivet, i sosiale relasjoner, fra helse til familie relasjoner. Har vi hatt mye stress over lenge tid, så kan vi føle at vi har liten energi, og tåler mindre påkjenninger og noen kan også ha følelsen av sårbarhet. Vi er forskjellige og derfor har vi også forskjellige behov. Vi trenger å være tilstede her og nå.  Det er viktig å bygge opp ressurser, slik at man har noen verktøy man kan bruke, og ta med seg videre i hverdagen.

Det vil bestå av ulike mindfulness øvelser og diskusjoner, og kan foregå liggende, sittende og i rolige bevegelser.

Du vil få med deg lydopptak av ulike mindfulness øvelser, som du kan bruke gjennom det private kurset og etter. Du vil også få med deg vedlegg som du trenger under kurset.

Mindfulness kurs 6 ganger Inverstering kr 2.200,-
Starter tirsdag 12. Oktober kl 18.00 til kl 19.30

Påmelding:
Send en e-post til post@solkystenyoga.no eller sms til 99 400 395.

Ta med deg et stort teppe/laken/matte, håndkle som dekker bolster/rund pute og pledd, og ta på deg vanlige og behagelige klær.

Velkommen!

Mer om mindfulness
Mange som praktiserer mindfulness meditasjon sier at de opplever å få en bedre helse, større selvtillit, en ro i kroppen, økt styrke i kroppen, større konsentrasjon, reduksjon av stress og en større tilstedeværelse.

Medlem av Mindfulness Norge NFON.

Foto: Anneline Holter