Åpningen av Solkysten Yoga lørdagen 20. August 2016

Det kom mange mennesker, og det var venner og familie og i tillegg så kom det også noen som aldri har prøvd yoga før. Mange var nysgjerrige for å se hvordan lokalene hadde blitt, og det kom flere kommentarer på at det er et lyst og flott lokale med mange muligheter.

IMG_6660

I studioet hang det to Swing yoga’er til glede for noen barn som var der, og de fikk huske og syntes det var kjempe gøy. På gulvet var det tykke futon matter som blir brukt til gruppa Yoga for alle, og noen brukte dem til sitte plasser under åpningen. De fleste fant seg en stol som blir brukt til yoga eller en plass blant benkene.

Alice holdt tale og fortalte om de ulike yoga formene som finnes på Solkysten Yoga, og at drømmer som blir oppfylt ved å åpne yoga studioet. Senere så viste hun en solhilsen til glede for publikum, og deretter kom det en kommentar om at hun måtte prøve å gå i spagaten. Det fulgte hun opp og klarte det med glans.

 IMG_6725

Ylva Berger Nyborg hadde tatt med seg sin ukulele og sang to sanger til stor glede for publikum og fikk ros for sin stemme, og takk for sangen så fikk hun en rød rose.

Det ble servert kaffe, kake og saft til alle som ønsket det, og det var mange som meldte seg på de ulike yoga klassene som er gratis i uke 34.

 IMG_6714

Til slutt takket Alice for all den hjelpen hun har fått av sin mann, Ketil Kjølerbakken og overrasket han med en rød rose. Det ble også delt ut en rose til kunstneren Anika Energi Glopholm som har malt en lilla Mandala som er over 2 meter i diameter på veggen.

Det här inlägget postades i nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.