WORKSHOP – CHAKRA OG LIVETS REISE MED YOGA

Yoga er kjent for at den har mange positive påvirkninger på kropp, sinn og sjel. Dette er en workshop som går over 2 dager, og ved hjelp av Hatha yoga tar vi en dags reise inn i chakraens verden, hvor du får kjennskap til de 7 forskjellige chakraene gjennom fysiske stillinger, lettfattelig teori og vi legger oss på gode og behagelige futon matter hvor man får en indre reise gjennom de forskjellige chakraene.

Den andre dagen så har vi fokus på livet med yoga, og hvor fysiske stillinger som viser reisen gjennom livet. Vi kommer til å ta opp om mat og pust, og hva slags betydning dette har for kroppen vår. Workshopen avslutter med en Yoga Nidra hvor vi får en god avslapning i kroppen.

Dette er en workshop for deg som vil bli bedre kjent med hva Yoga kan gjøre for deg.

Alice Kjølerbakken er yoga instruktør og har tatt 200 og 300 timers yoga utdannelse i India. Hun har i tillegg tatt 300 timers yoga terapi og vært med på flere workshops. Hun har undervist fra 2014, og startet sitt eget yoga studio i 2016. Ketil Kjølerbakken, hennes mann, tok 200 timers utdannelse i India i 2017. Til sammen utgjør de et godt team, og elsker yoga.

Du er hjertelig velkommen til å delta på denne spennende workshopen.

Lørdag 16. september kl. 10.00 til kl. 16.00
Søndag 17. september kl. 10.00 til kl. 16.00

Det er en time lunsj og det serveres yogamat.

Pris kr 1.800,- for begge dager og inkludert mat.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på, send gjerne en melding på messenger,
Mail: solkystenyoga@gmail.com , sms eller ring på 994.00.395.

Namaste!

Ketil og Alice

yogastudio

Det här inlägget postades i chakra, nyheter, workshop, yoga och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.