Mindfulness kurs for å redusere stress

Mindfulness kurs er for deg som ønsker å kjenne på mindre stress og få mer ro i hele kroppen. Dette er et kurs som senker stresset i kroppen og i tankene og følelser, og gi deg økt kvalitet og balanse i hverdagen. Dette er et kurs som passer alle.

Stress er en naturlig del av livet, og det tar form på ulike steder. Det kan oppleves i arbeidslivet, i sosiale relasjoner, fra helse til familie relasjoner. Har vi hatt mye stress over lenge tid, så kan vi føle at vi har liten energi, og tåler mindre påkjenninger og kan også ha følelsen av sårbarhet. Vi er forskjellige og derfor har vi også forskjellige behov. Vi trenger å være tilstede her og nå.  Det er viktig å bygge opp ressurser, slik at man har noen verktøy man kan bruke, og ta med seg videre i hverdagen.

Kurset vil bestå av ulike mindfulness øvelser og diskusjoner.

Mindfulness kurset vil foregå liggende, sittende og i rolige bevegelser. 

Kurset holdes fra kl. 18.30 til kl. 21.00 på onsdager, og starter 6. Mars 2019.

Kursdagene er 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4 og 10/4.

Antall deltagere er minimum 4 og maks 12.

Du vil få med deg lydopptak av ulike mindfulness øvelser, som du kan bruke mellom kurs dagene og etter kurset. Du vil også få med deg vedlegg som du trenger under kurset.

Påmelding: Send en e-post til solkystenyoga@gmail.com eller  sms til 99 400 395, og jeg kontakter deg for en samtale og for spørsmål om kurset.

Kurset vil holdes i Solkysten Yoga, yoga studio i Johan Stangs Plass 1, inne på gårdsplassen, i Halden.

Du trenger ikke å ta med deg noe utstyr, for det har vi på yoga studioet. 

Ta på deg vanlige og behagelige klær.

Velkommen

Det här inlägget postades i nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar