KVINNESIRKEL om stressmestring 💜

Stress er en helt naturlig del av livet, og det kan oppleves i arbeidslivet, i det sosiale livet, fra helse til familie relasjoner. I perioder i livet kan det være som et puslespill med å få tid til å rekke alt, som med å få barna på barnehage, aktiviteter etter skolen, og i tillegg til alt annet som skal ordnes. Har vi gått med stress over lengre tid, så kan vi føle at vi har mindre energi, og vi tåler mindre og også at vi føler oss mer sårbar. Det viktigste vi kan gjøre er å være tilstede, og bygge opp ressurser.

Kvinner har samlet seg i sirkler siden tidens begynnelse for å dele erfaringer, historier, tanker og ideer. En kvinne sirkel er et trygt sted for alle kvinner for å komme sammen og dele.

Vi starter med en rolig yin yoga for å komme oss mer i takt med kroppen, med å være tilstede. Deretter så bruker vi verktøy fra Mindfulness for å se dypere inn i hva stress gjør med oss, slik at vi bygger opp ressurser som vi kan ta med oss videre inn i hverdagen.

Velkommen til
Kvinnesirkel – søndag 8. November kl 18.00 – kl 20.00 kr 250,-
Tema: Stress mestring

Påmelding og evt. mer informasjon: 
e-post til post@solkystenyoga.no eller sms til 994 00 395

Smittevernsregler er viktig for Solkysten Yoga.
Vi kommer kun til Yoga studioet når vi er symptomfrie. Det er viktig å holde avstand og at vi har 1 meter eller mer avstand mellom yoga mattene. Pass på god håndhygiene, og vi vasker hendene når vi kommer inn og ut av lokalet.

Foto: Anneline Holter

Det här inlägget postades i nyheter. Bokmärk permalänken.