KVINNESIRKEL om hjertets slør 💗

Kvinner har samlet seg i sirkler siden tidens begynnelse for å dele erfaringer, historier, tanker og ideer. En kvinne sirkel er et trygt sted for alle kvinner for å komme sammen og dele. Spesielt i disse tider trenger vi det ennå mer, og være sammen med våre medsøstre.

Vi starter med en rolig yin yoga for å komme oss mer i takt med kroppen, med å være tilstede. I tillegg så bruker vi verktøy fra Mindfulness som hjelper oss i å være her og nå.

Når hjertet er ute av sin naturlig svingninger, så blir vi avskåret fra den nødvendige næringen til å vokse som et sjelelig menneskelig vesen. Hjertets største oppgave er kjærlighet, og rekkevidden i hjertets potensiale er uendelig stort. Vi går igjennom slørene til hjertet med hjelp av de ulike stegene, for å se hva det har å fortelle oss.

Velkommen til
Kvinnesirkel – søndag 29. November kl 18.00 – kl 20.00 kr 250,-
Tema: Hjertets slør

Påmelding og evt. mer informasjon: 
e-post til post@solkystenyoga.no eller sms til 994 00 395

Smittevernsregler er viktig for Solkysten Yoga.
Vi kommer kun til Yoga studioet når vi er symptomfrie. Det er viktig å holde avstand og at vi har 1 meter eller mer avstand mellom yoga mattene. Pass på god håndhygiene, og vi vasker hendene når vi kommer inn og ut av lokalet.

Det här inlägget postades i Kvinnesirkel, Meditasjon, Yin yoga. Bokmärk permalänken.