Om Solkysten Yoga

Solkysten yoga tilbyr kurs i Hatha yoga og kvinnesirkel. Kvinnesirkel består blant annet av pust, meditasjon, Mindfulness og selvutviklings øvelser. I tillegg så tilbyr vi også privat klasser i Hatha yoga som er tilpasset den enkelte.

Solkysten Yoga AS drives av Alice Kjølerbakken. Hun er sertifisert våren 2014 hos Oceanic Yoga i India. Det er en 200 timers yoga instruktør utdannelse, og stilene er Hatha Yoga og Vinyasa flow yoga. Det er en Yoga Alliance klassifisering, RYS 200 yoga.

Våren 2016 så tok hun 300 timers videre instruktør utdannelse i Hatha og Ashtanga Yoga hos Chandra Yoga International i India. Det er også klassifisert i Yoga Alliance, RYS 300 Yoga, som er tilsammen RYS 500 yoga.

I begynnelsen i februar 2016 så tok hun Teacher Training i Super Swing yoga.

I januar 2017 så begynte hun å arbeide som frivillig gjennom Røde kors, og har Hatha yoga med de innsatte i Halden Fengsel. Dette er en fortløpende frivillig arbeidet som skjer en gang i uka, og i tillegg har hun også sommeryoga med de innsatte. I 2019 begynte hun med å undervise Overgangsboligen for Halden Fengsel en gang i uken.

Februar i 2017 gjennomførte Alice sin 300 timers yoga terapi utdannelse gjennom Aura Wellness Center i USA.

Workshop i Chakra,  mai 2017 hos Jeanne Heileman fra Los Angeles, California USA .

Alice ble sertifisert som mindfulness instruktør i juni 2019 hos Creationwork, og har i alt 240 timers utdannelse som er godkjent av Norsk Psykolog Forening.
Medlem av Mindfulness Norge NFON.

Våren 2020 ble Alice ferdig med 200 timers yin yoga utdannelse hos Yin Yang Yoga Akademiet i Sandvika.

Foto: Anneline Holter

Min motto er: Yoga og meditasjon er min livsstil, og det gir meg økt livskvalitet.
Yogainstruktør Alice Kjølerbakken