Regresjon og LML

Regresjon

En regresjon er en reise tilbake i ditt nåværende liv eller et av dine tidligere liv.
Er du rett og slett nysgjerrig er det greit å prøve en regresjon i et tidligere liv en gang? 

Hva er regresjonsterapi?
Mange av våre fysiske og psykiske plager kan ha sine opprinnelser fra et tidligere liv eller noe vonde eller sterke opplevelser fra ditt liv. For at man skal få en større forståelse av seg selv, og finne ut reaksjonsmønstre så er det som regel nødvendig å ta flere regresjoner enn en gang. Denne terapiformen gjør at du får en indre utvikling som kan hjelpe deg til at du føler deg bedre. 

Gjennom regresjon kan du få en bevisstgjøring og innsikt over hva som skjer med deg i det livet som du har nå. Regresjon kan hjelpe ved forløsning av ensomhet, angst, traumer, fysiske og psykiske lidelser.

Man behøver ikke å tro på reinkarnasjon for at regresjonsterapi skal kunne hjelpe deg.

Ved at du bruker regresjonsterapi kan du få en større forståelse for hvorfor du reagerer som du gjør og du klarer å takle situasjoner bedre en annen gang. Det kan lede deg til et bedre liv ved at du før mer indre ro. 

Hvordan oppleves regresjon?
Tidligere liv kan føles som å drømme eller dagdrømme. Noen opplever regresjon som å se på en film, eller at det kommer bilder, man hører lyd, kjenner forskjellige lukter eller har kroppslige fornemmelser. Det viktigste er at man tillater at det som kommer frem er helt ok, for enkelte ganger kan opplevelsen være sterke og klare, mens andre ganger kan opplevelsen være vage. Det viktigste er at man prøver å slappe helt av, å bare være i opplevelsen.

Det er ikke jeg som forteller deg hva som skjer. Det er du selv som forteller meg hva du opplever, ved at jeg stiller spørsmål til deg. Jeg er der hele tiden i dine energier for å vise deg veien gjennom regresjonen.

Foto: Alice Kjølerbakken

Livet mellom livene (LML)

– en åndelig regresjon (Michael Newton metoden) 

Dette er en reise mellom dette livet du har nå og et tidligere liv. Har du lest boken Sjelereiser av Michael Newton? Da vet du at det er en fin opplevelse til å utforske hva sjelen din gjør når den er ”hjemme”. Det finnes også muligheter til å gå inn å få se deler av ens ”kjøreplan” for dette livet, slik at vi kan korrigere oss selv underveis.

På sjelsnivået er det muligheter til å finne ut hensikten med det livet vi har nå, ”hva er meningen med livet?”. Vi kan treffe igjen åndelige veiledere og våre sjelsvenner, og hvor vi kan dele erfaringer fra dette livet og andre liv. Vi kan også få møte høyerestående sjeler, De Eldre, hvor vi kan å få svar på spørsmål som vi har tenkt mye på eller spørsmål som vi føler har en dypere mening for oss.

Vi kan også se hvordan vi har vårt med på å planlegge det livet som vi lever nå, og med hvem vi valgte å leve det sammen med. Hva med hvilken tema som vi arbeider med i dette livet, eller hvilken vanskelighetsgrad har vi i dette livet? Dette er spørsmål man kan få vite i en åndelig regresjon. Livet mellom livet kan også hjelpe deg med å få en større forståelse av deg selv som en sjel.

En reise til livet mellom livene kan man se på som to deler.

Den første delen er at du kommer til meg for å få en regresjon til et tidligere liv. Vi går gjennom det tidligere livet, og rydder opp i eventuelle følelsesmessige reaksjoner som vil komme opp, slik at de ikke vil forstyrre deg når vi skal ut på den store og lange reisen til den åndelige dimensjonen. Du vil også få kontakt med din åndelige guide i denne regresjonen, som vil være med deg på reisen i livet mellom livene.

Den andre delen, er selve reisen til åndeverdenen, livet mellom livene. Vi bruker lang og god tid på å få deg inn i en dyp og avslappende tilstand ved hjelp av hypnose, som oppleves som veldig behagelig. Vi går via et tidligere liv, og tar utgangspunktet fra dødsøyeblikket. Deretter så fortsetter reisen inn i et nytt og spennende terreng, som blir utforsket ned i mange detaljer. 
Livet mellom livene vil ta rundt 3 til 3 1/2 timer.

Priser

Type behandlingVarighetPris
Livet mellom livene
(”Åndelig regresjon”)
3 – 3 1/2 timerkr 2400 ,-
Regresjonsterapi2 – 2 1/2 timekr 1500 ,-

Du kan bestille time ved å ringe meg på telefon 99 400 395 eller sende e-post til post@solkystenyoga.no

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål.

Avbestilling eller flytting av time gis over telefon senest 24 timer før behandling, hvis ikke betales timen i sin helhet.

NFRT – Norsk forbund for Regresjonsterapi
(som jeg er medlem i)